Д-р Ребуар Акаш е уролог в София с над десет години професионален опит и интереси в областта на минимално инвазивните хирургични, ендоскопски и лапароскопски методи за лечение на урологични заболявания при деца и възрасти, лечението на уролитиаза и доброкачествена хиперплазия на простатата, както и онкоурологията.

Завършва Медицинския университет – София през 2012 г. Своята специалност “Урология” придобива през 2022 г. От 2021 г. е и магистър по “Здравен мениджмънт” от МУ – София. Преминал е обучение по “Flexible ureterorenoscopy and RIRS” в Амстердам, Нидерландия през 2022 г. През същата година е част и от обучителна програма за специализанти по урология “EUR EP21” в , Прага, Чехия. Участвал е в национални, европейски и международни конгреси. Член е на Европейска урологична асоциация, Българско урологично дружество.

Д-р Ребуар Акаш практикува в Клиниката по урология в УМБАЛСМ “Н. И. Пирогов”. Част е от екипа на Медицински център „МедИнс – Свети Герасим Кефалонийски“. Владее английски, руски, арабски и кюрдски език.

Запиши час