Доброто здраве изисква правилните грижи. Именно зад това застава и Медицински център “МедИнс” – Свети Герасим Кефалонийски, създаден през 2022 г. Роден с идеята да следва съвременните стандарти за медицинска грижа, центърът поддържа високо качество на здравните услуги в помощ на пациентите. За нас най-важна е връзката между лекуващия и лекувания. Затова екипът ни е съставен от внимателно подбрани специалисти, които се отнасят с внимание и уважение към пациентите. Медицинските специалности в МЦ “МедИнс” са вътрешни болести, педиатрия, акушерство и гинекология, кардиология, неврохирургия, образна диагностика, урология, нефрология, гастроентерология.

Центърът разполага с ехограф Vinno – последно поколение с възможност за ехографски преглед от всички специалности, достъпни в центъра. Vinno е най-иновативният производител на ехографи, фокусиран върху високия клас цветни апарати. Ехографите на Vinno се отличават с иновативни технологии и превъзходен дизайн и ергономика, върхово качество на изображенията и голямо разнообразие от трансдюсери и софтуерни опции за широк кръг ехографски изследвания. Всичко това се съчетава с изключителна техническа надеждност и здравина.

На територията на МЦ “МедИнс” се помещава и лаборатория, в която се извършват широк набор от изследвания в редица клинични направления като хематология, ендокринология, гастроентерология, репродуктивна медицина, кардиология, нефрология, неврология, генетика, онкология, инфекциозни заболявания, имунология, алергология, ревматология, токсикология. Медицинският център има сключен договор с „Евроинс здравно осигуряване“ ЗЕАД.